header banner
Default

XETA Genesis, de veilige TradFi-DeFi-brug met $62 miljoen aan vermogen in beheer, laat je maandelijks 20% rendement verdienen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


XETA Genesis is een platform waarop gebruikers op een veilige manier worden beloond met een 20% maandelijks rendement op hun investering.

Dit is het eerste platform dat gebruik maakt van de functies van de Web3 technologie om een soepele verbinding te maken met de veilige wereld van decentralized finance (DeFi) en de traditionele financiën (TradFi).

Het platform is al voor 480 achtereenvolgende dagen draaiende. In deze periode hebben ze een vermogen van bijna $45 miljoen uitgekeerd aan hun investeerders. Dit laat de bekwaamheid zien om consistent winst te maken op de lange termijn.

XETA Genesis werkt met abonnementen en je kunt het platform al gebruiken met het goedkoopste lidmaatschap voor $250.

Ga nu naar XETA Genesis

Verdien 20% Rendement Per Maand Door een Slimme TradeFi-DeFi Brug

XETA Genesis heeft een TradFi-DeFi systeem bedacht waarmee gebruikers maandelijks 20% op een veilige manier extra kunnen verdienen.

We hebben het hier niet over een APY, maar daadwerkelijk een 20% ROI (return on investment) per maand. Dit wist XETA Genesis de afgelopen 15 maanden al voor elkaar te krijgen.


WaHKc_dIpcZxkznMD79luneCyNzKFBNn4m6QYo6CpK1QHf5UAjxmmNiF7j2AoQsjrkDFN3TIpRMiVl1hpfpEs6HQav7Yy9z0aEmkpOsYn09uXTkYMNWD2WG3QOrSYIVGF53lWhR_ZQXVrydRW7UUW3s


XETA Genesis kan deze rendementen beloven door nauw samen te werken met gereguleerde trading brokerages, om zo zeer geavanceerde trading strategieën te ontwikkelen.

Het platform voert een hoge frequentie aan trades uit over een breed scala aan financiële middelen, zoals buitenlandse exchanges, ETF’s, future contracts, goud en andere edelmetalen.

Gebruikers kunnen hun USDC (USD Coin) tokens storten om toegang tot lidmaatschappen te krijgen of om liquidity pools te creëren waaruit ze elke maand worden betaald.

De essentie van het platform is een brug slaan tussen de wereld van decentralised finance (DeFi) en de traditionele financiële sector (TradFi). Hierdoor kun je USDC gebruiken om een ROI op traditionele investeringen te krijgen.

Twee Manieren Voor Geld Verdienen Met XETA Genesis: Membership en Pools

Er zijn 2 manieren waarop je geld kan verdienen via XETA Genesis. Dit zijn lidmaatschappen (Membership Accounts) en liquidity pools.

Via Membership Accounts verdien je elke 28 dagen een rendement van 20%. Hierbij kun je eveneens iedere 28 dagen de winst van je account laten uitkeren.

Er zijn drie verschillende Membership Accounts beschikbaar:

  • $250
  • $500
  • $1.000

Als je een lidmaatschap wil afsluiten, dan zul je eerst een MetaMask wallet moeten verbinden met de website van XETA Genesis. Vervolgens kies je welk abonnement voor jou geschikt is en je kunt beginnen met geld verdienen.

Nadat het geld voor je lidmaatschap is gestort, kun je gelijk zien hoeveel geld je hebt verdiend via het praktische XETA Dashboard.

Wanneer je een lidmaatschap aanschaft, ben je geen onderdeel van het fonds. In plaats daarvan krijg je een rendement op je lidmaatschap.

Verder zijn er een aantal kosten verbonden aan XETA Genesis. Zo is er een bedrag van $25 dat je betaalt aan onderhoudskosten en daarnaast betaal je een 2,5% opnamevergoeding wanneer je het geld van je account wil halen.

Je kunt de oorspronkelijke investering aan het einde van de 12 maanden niet. Desondanks maak je tenminste een rendement van 100% op je investering als de ROI consistent 20% blijft. Je verdient dus altijd je investering terug.

h31VOuKqE2EFVfKQXMz0GOPTEqEc-hf2LQu-kwNfXGQeCMfkcH2jRSIKsB2O0pEr9DN4f16wqtkPGcM0LO_QpDJWHHp6VwqELi-RdSdY_laFW8wa2vFswREBX8D18HuihN-qAJuuFFtjDYJKD6h1yV0

Je kunt ook geld verdienen via de XETA Genesis Pools. Deze zijn onderdeel van het XETA Genesis Fund en hebben andere regels en niveaus dan de Membership Accounts. 

De verschillende trappen die je hier kunt kiezen zijn:

  • $10.000 tier met 5% maandelijks rendement
  • $50.000 tier met 10% maandelijks rendement
  • $100.000 tier met 15% maandelijks rendement
  • $250.000 tier met 20% maandelijks rendement

De kosten hiervoor bedragen 2,5% aan onderhoudskosten en een opnamevergoeding van 2,5%.

Het fonds heeft een samengestelde rente waardoor het rendement elke maand steeds meer toeneemt. Wanneer je bijvoorbeeld een investering van $10.000 doet en je laat deze gedurende 12 maanden staan, dan zal aan het einde van de 12 maanden de Genesis Pool verlaten met een bedrag van $16.000.

Hoe Worden Winsten Uitgekeerd?

7mSHr5kJ7rboKQxvPfdKNBgH53UuqyeJ-_vjvHoniiIqXKyrPLwdYgbWEiHwyEip00SfpKyR5KShfsY3HiRV5CbCBoL-Eh2s3oCvOousOsvcpOySTvHKv5PsivA8z5uG2TYa9L04ONlDQccBpVwqVCM

Het slimme hieraan is dat je rendement niet uit een random algoritme komt zoals bij Terra Luna of dat het via leningen aan incompetente managers gaat.

In plaats daarvan voert het team van XETA Genesis zelf alle trades uit om een hoog rendement te realiseren.

XETA Genesis gebruikt de nieuwste technologieën en strategieën om hun risico te beperken en een stabiele winst te verzekeren.

De bekwaamheid van XETA Genesis is bewezen nadat ze over 15 maanden een bedrag van maar liefst $45 miljoen konden uitkeren.

Hun trading strategieën doen het heel goed in de Gold en FX markten door zorgvuldige analyses, bewezen trade technieken en discipline om verliezen te minimaliseren.

Ze gebruiken daarnaast high-frequency trading om nog hogere rendement te verdienen voor zijn investeerders op het platform.

Het doel is om kleinere bedragen te verdienen via de FX markt door de intra-day en long term trading strategieën. De precisie van hun FX marktstrategie is maar liefst 98%.

Zodoende hebben hun strategieën op de goudmarkt gezorgd voor een rendement tussen de 68% en de 294% in de afgelopen 6 jaar.

Dit team weet daarbij precies hoe ze moeten traden in de bear markt, maar ook in de bull markt.

XETA Genesis heeft een partnerschap met Equiti, een brokerage die is gereguleerd in Dubai, London, Cyprus en Jordanië. Hierdoor wordt jouw geld veilig beheerd en kunnen ze namens jou handelen op de markt.

Begin Vandaag met Geld Verdienen

Met meer dan 15 maanden aan consistent succes klinkt een 20% rendement goed voor investeerders van ieder niveau.

Het maakt met de Membership Accounts en liquidity pools van XETA Genesis niet uit of je beschikt over $250.000 of slechts $250.

En 20% is niet eens een vast bedrag. Als het rendement van XETA Genesis namelijk hoger wordt, dan zul je ook meer verdienen.

XETA Genesis heeft dus een fantastische brug ontworpen tussen de TradFi en DeFi werelden, waarmee de hoge rendementen uit de traditionele financiële wereld worden overgedragen in de vorm van crypto.

Meld je nu aan bij XETA Genesis door je MetaMask wallet te koppelen aan de website. Stort USDC om deel te nemen en voeg je bij de $62 miljoen die ze al in beheer hebben.

Ga nu naar XETA Genesis


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Sources


Article information

Author: Lindsay Cross

Last Updated: 1697948882

Views: 1350

Rating: 4.6 / 5 (80 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lindsay Cross

Birthday: 1969-01-20

Address: 228 David Summit Apt. 970, Janemouth, NY 94769

Phone: +4110444024906501

Job: Social Media Manager

Hobby: Tennis, Chess, Hiking, Photography, Yoga, Bird Watching, Whiskey Distilling

Introduction: My name is Lindsay Cross, I am a variegated, radiant, honest, Adventurous, strong-willed, lively, important person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.