header banner
Default

Binalar Yatırım Portföylerini Değiştiriyor ve En Çok Bu On Bir Para Birimini Alıyor!


Haberler

Balinalar Yatırım Portföylerini Değiştiriyor ve En Çok Bu 11 Coini Alıyor!

Merlot Vinho

Kripto para balinalarının portföy detayları ortaya çıktı. En büyük 1.000 ETH balinası Bitcoin ve Ethereum dışında gözünü altcoinlere çevirmeye başladı. İşte balinaların favori altcoinleri!

Keyifli okumalar!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Ethereum balinalarının portföy detayları açıklandı.

VIDEO:

Ethereum balinalarının portföy detayları açıklandı.

Kripto para balinaları piyasadaki büyük çöküş ve zirvelerde genellikle diğer yatırımcılar için takip edilesi davranışlar sergiliyor. Bu nedenle dev balinaların yaptığı pozisyon değişiklikleri sıklıkla gözden geçiriliyor. Balina adreslerinin hareketlerini adım adım paylaşan WhaleStats adresi, sunduğu verilerle ETH balinalarının son hamlelerini ortaya koydu. Başlıca Ethereum balinaları portföy değişiklikleri ile dikkat çekti.

Balinaların kripto para ticaretinde altcoinler öne çıkmaya başladı.

VIDEO:

Balinaların kripto para ticaretinde altcoinler öne çıkmaya başladı.

Paylaşılan verilere göre Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) balinalar için en popüler iki para birimi ve balinalarda herhangi bir yatırım yavaşlatma hareketi görülmüş değil. Ancak balinalar son dönemde altcoinlere daha fazla odaklanmaya başladı ve yatırım portföylerinde bölünmeler gözlendi. WhaleStates analizine göre balinalar 11 farklı altcoine değişken oranlarda yatırım yapmaya başladı.

Ethereum balinaları arasındaki en favori coin Shiba Inu!

VIDEO:

Ethereum balinaları arasındaki en favori coin Shiba Inu!

15 Şubat verilerine göre Ethereum balinalarının en çok zulaladığı kripto para birimi, meme coin Shiba Inu oldu. En büyük 1.000 ETH yatırımcısı için 'Dogecoin katili' olarak ünlenen SHIB para biriminin %16.74 ile en favori altcoin olduğu açıklandı. Paylaşımda ayrıca bu cüzdanların toplam 1.701.965.649 dolar değerinde Shiba'nın sahibi olduğu da bildirildi.

Ethereum balinaları 11 farklı altcoin biriktirmeye başladı.

VIDEO:

WhaleStats platformu resmi Twitter hesabından bir gönderi paylaşarak ETH balinalarının en fazla hangi varlıklara sahip olduğunu açıkladı. Listede Shiba Inu'dan sonra FTX Token (FTT) ikinci sırada yer aldı. 15 Şubat için 1.000 büyük ETH cüzdanında FTT'nin payı %16.62 ile 1.689.310.186 dolar değerindeydi.

Balinalar metaverse coinlerden MANA'ya daha fazla yatırım yaptı.

VIDEO:

Balinalar metaverse coinlerden MANA'ya daha fazla yatırım yaptı.

OkeX borsasının resmi para birimi OKB 419.189.946 ile üçüncülüğü kaparken, Bitpanda ekosistem tokeni BEST Coin 399.296.488 dolar ile dördüncü sırada geldi. Balinaların ayrıca metaverse tokenlerinden MANA ve SAND yatırımı yapması da dikkat çekti. MANA listenin beşinci, diğer popüler metaverse coini SAND ise onuncu sırasında yer aldı. Ayrıca balinalar arasında CRO, GALA, MATIC, LINK ve FTM gibi altcoinlerin de favori olduğu görüldü.

Balinalar 24 saatte en çok LINK ticareti yaptı.

VIDEO:

Balinalar 24 saatte en çok LINK ticareti yaptı.

Paylaşılan verilere göre LINK balina cüzdanlarında dokuzuncu sırada yer alsa da,24 saat içinde en çok ticareti yapılan kripto para birimiydi. Genel olarak ilk 1.000 cüzdanda en çok hodl yapılan altcoin UNI olurken, SHIB dolar bakımından en yüksek değerde bulundurulan para birimi pozisyonunun da sahibi oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sources


Article information

Author: Dominique Brennan

Last Updated: 1699967042

Views: 596

Rating: 3.8 / 5 (64 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dominique Brennan

Birthday: 1921-09-01

Address: 393 Phillip Shores Suite 819, West Darrellberg, OR 85957

Phone: +4587229074728059

Job: Journalist

Hobby: Stargazing, Board Games, Motorcycling, Video Editing, Arduino, Ice Skating, Traveling

Introduction: My name is Dominique Brennan, I am a audacious, unguarded, Open, cherished, spirited, ingenious, skilled person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.